Frequently Ask Questions

Question: Who is TopNews?

Answer: TopNews is a multi-publisher news and entertainment community, an online source to get breaking world news on business, sports, technology, lifestyle, and more. videos, photos, memes and interviews, topnews.ng shares her Revenue with members who completed one or two tasks to enable them to subscribe to monthly internet data.

What is Read Back?

Answer: Read back is the latest feature introduced to help you earn more on topnews,
when you share news with friends on Whatsapp , Facebook and other social media websites, if your friends read the news from there then you will be credited with 20 Points from each friend that read your shared news.

Please Note: To boost your point always share trending/hot stories that they will like to read


Question 1 How much is needed for the registration for TopNews?

Answer: Registration on TopNews is Free. You will receive 200 Point as Sign up Bonus when you register


Question 2. When Can I withdraw/redeem my Points?

Answer: The topnews payment cycle is every 25th of every month. As long as you’ve completed the task to get paid, we’ll issue a payment every 25th of the every month either sending you a recharge card or direct bank transfer depends on point accumulated.


Question 3. When can i submit my withdrawal request?

Answer: Members who are eligible for withdrawal for the month can submit there request on 23rd and 24th of every month


Question 4. How much can i earn weekly?

Answer: The estimated earnings that you see in your Dashboard are estimates of your recent account activity. These earnings aren’t finalized until when you request for withdrawing and this won’t necessarily reflect the amount you’ll ultimately be paid.

Please Note: We reserve the right to adjust your estimated earning for any invalid shared articles,invalid post or any other activities that go against TopNews policy.


Question 5: How can I get My Referral Link?

Answer: Go to “ACCOUNT” page or click here ( https://www.topnews.ng/profile/ ). Proceed by scrolling down; you will see your referral link, Copy, and share on Social Media. You will earn for each friend you referred to register. Remember topnews registration is free for all members.


Question 6: Do you allow multiple accounts?

Answer:  No we do not allow such and if caught your account will be suspended without warning.


Question 7: My Account Wasn’t Credited With Referral Commission. Why?

Answer:  The reason could be that the person you referred did not use the link to register.


Question 8: How do Topnews.ng Earn Revenue?

Answer:  We earn revenue through our custom advertising system,Sponsored Blog Posts,Google AdSense,Get Paid to Write Reviews, etc


Question 9: How can i publish articles in Topnews

Answer: To join other publishers who post daily fresh content in topnews, you will need to be eligible, and also have the minimum requirements Click Here to check whether you are eligible or not and also learn more how you can be eligible


Question 10: What if I never get paid?

Answer:  The only possible reason why you may not be paid is when you try cheating our system or creating multiple accounts. However, once you follow all our rules be rested assured that you must be paid.

Have a question?

Please kindly contact us